Administratie, Financiën & ICT 

Sylvia heeft 20 jaar ervaring met het verzorgen van de financiële administratie voor het midden en kleinbedrijf. Sinds 2014 is ze zelfstandig en eigenaar van Share Administratie. Haar motto: stel niet uit tot morgen wat vandaag gedaan kan worden. Sleutelwoorden: nauwkeurig, punktueel, doorzetter, vriendelijk en  persoonlijk.

Sylvia Remmers
Yvonne van Eck - Remmers

Yvonne is al 25 jaar eigenaar van Administratiekantoor Y.S.E. van Eck-Remmers, dat de financiële administratie en fiscale advisering van zo'n 50 ondernemers en ca. 100 particulieren verzorgt. Haar motto: cijfers en aangiften zijn belangrijk, maar moeten geen doel op zich worden; het is de uitdaging om te zoeken naar het verhaal achter de cijfers. Sleutelwoorden: betrouwbaar, communicatief, laagdrempelig, persoonlijk en onafhankelijk!

Wilfried Joosten

Wilfried is ruim 30 jaar werkzaam in de automatisering als IT consultant. Sinds 2017 is hij voor zichzelf begonnen als eigenaar van Share Finance. Naast automatisering richt Wilfried zich steeds meer op financiële administratie en bijbehorend advies. Zijn motto: Eerst overzicht en structuur, dan pas de details. Sleutelwoorden: probleemoplosser, organisator, oog voor detail, precies, betrouwbaar en resultaatgericht.